Snöflingor

Snö har bokstavligt talar öst ner här idag. Det kommer ju inte som någon överraskning (snö får vi ju varje år), men när allt kommer på en gång, då blir det tufft. Det jag tänker på är skottningen.. Det är så tungt och framförallt plogvallen, den ska vi inte tala om. Ikväll värker min rygg och jag är lagomt mör i kroppen. Funderar på att införskaffa oss en snöslunga, kanske vore en bra idé!



För 1 år sedan

Pratade med min käre vän Sarah idag. Hon är gravid och ska få sin lilla bebis i mars..! Så himla mysigt! Vi pratade just om att tiden går så himla snabbt. Bilden ovan är från förra året vid den här tiden. Då var jag i v.30 någonting och kände mig stor och klumpig. Nu är Noel här och redan 9.5 månader gammal och världens lilla buse. Det gäller att ta vara på tiden!


Jag lever för er!



Nova bakar

 
 
 
Nova ville baka pepparkakor så vi gjorde det. Men att bli kladdig är ingenting för henne, så jag och P fick kavla och Nova fick sätta i formerna. Hon var jätteduktig och pepparkakorna blev supergoda. Jag tycker om när dom blir lite tjocka sådär, mums!


Äntligen!

 
Ja äntligen har då barnens födelsetavlor kommit. Är så himla nöjd! Nu ska vi bara försöka hitta en bra plats för dem att hänga på.


Idas Fotostudio

När Noel döptes fick han ett presentkort på Idas Fotostudio av hans gudföräldrar Micke och Sarah. Nu har vi äntligen fått en tid för fotografering och som jag längtar. Vet inte om vi bara ska ha med Noel eller om Nova ska vara med eller hela familjen. Vi får nog se det när vi är där. Ska bli himla roligt iaf!



Spröjs-funderingar

Vi har väldigt breda fönster, 160 cm breda och jag kan tycka ibland att de är alldeles för stora och jag skulle gärna vilja ha något som bryter av. Har länge funderar på spröjs, så nu har jag tejpat lite och kollat hur det ser ut. Älskar verkligen hur det ser ut på bilden. Blir nog till att göra så. Vad tycker ni?



Grundat köksbordet

Från ek till vitt!



Julgalan 2012

Pierres jobb firar 40 år så på årets julfest bjuder de alla anställda med respektive till julgalan i Sandviken. Som om inte det var nog så får vi alla sitta på diamant-platser. Alltså mitt i showen!! Är så glad att mamma kunde ta barnen så att vi kan gå tillsammans. Kommer nog bli hur roligt som helst. Längtar!


Fredagshändelse

Lite detaljer från Noels rum. Älskar kaninen med Noels namn på.
 
Nova har fortfarande feber men den har sjunkit lite. En alvedon och hon är uppe och leker, men hon blir snabbt trött. Igårkväll fick jag hämta henne strax efter 23. Då satt hon i sin säng och ropade mamma och var jätteledsen. Hon skakade och var så varm att jag tror hon säkert hade närmare 40 graders feber. Tog in henne till oss där hon fick alvedon och välling sen somnade hon om. Men som sagt, idag är hon piggare. Får hoppas hon blir frisk snart och att Noel inte blir sjuk.
 


Novas nya vinterkläder



Feber

Nova vaknade inatt med 39 graders feber sen vaknade hon imorse och hade 38.5 grader som sen har stigit under dagen. Hela förmiddagen låg hon i soffan och kikade på film men sen blev hon piggare och då passade vi på att åka till affären. Köpte även ett nytt vinterset åt henne som jag suktat länge efter. Bjuder på bild sen.
Nu är vi hemma och sitter i soffan med vällingflaska, napp och snutte i högsta hugg. Noel sover sin eftermiddsgslur. Pierre jobbar till 23, förhoppningsvis slutar han tidigare, så kanske vi hinner kika på ett avsnitt av "Homeland" innan det är dags att knoppa.



Kläder till prinsen

Idag ska jag ta mig ner till stan för att köpa lite nya kläder till Noel. Han växer ju så det knakar. Jag gick igenom hans plagg igår och var tvungen att plocka bort mer än hälften då de blivit alldeles för små. Alla strl 74 plagg åkte ner till källaren. Han behöver både nya tröjor/bodys och byxor. Bjuder på bilder sen på det jag hittat!


Oii-design

Ett tips: Oii-design har superfina kläder till barn. Jag vill ha allt!


Småtjejerna!

Nettan tog det här fina kortet på våra småtjejer när vi var och grillade i söndags. Dom är ju så söta!
 
Idag åkte jag och Noel hem till Nettan och Robin och lekte en stund. Vi hade tänkt åka på babysim idag men båda pojkarna sov så länge så vi beslöt oss för att träffas hos Nettan. Grabbarna lekte runt och hade sig!
Nu har vi precis kommit hem efter att ha hämtat Nova på dagis och handlat. Pierre jobbar kväll så jag o barnen har det mys hela kvällen. 


Jag syr!

Knåpade ihop ett par byxor och en mössa nu ikväll. Har inte sytt sen högstadiet så jag känner mig nöjd.
Älskar verkligen min nya symaskin. Tummen upp för den!



It´s here

Idag fick jag ett meddelande från posten att min overlock-maskin hade kommit och att jag kunde hämta upp den. Gjorde det på en gång, så nu är den här. Nu ska här sys för fulla muggar!


Pärlor


Vi fick sova ända till 8 imorse och herregud så skönt det var. Vi har börjat denna dag med mysfrukost, Pierre är hemma då han börjar kl 14 idag. Sen har vi städat, tvättat och nu sitter vi alla och gör halsband i köket. Ja inte Noel då, han sitter och biter på sina leksaker och säger: "ahahahaaa", "ooooooo".
Våra planer för idag är noll. Men tror att jag ska försöka ta mig till K-rauta för att kika på lite lackfärg som vi ska måla träpanelen ner till källaren med, tror även att jag ska måla om köksbordet från ek till vitt. Kommer bli så fint tror jag.
 


Skogsäventyr

Nettan och Magnus frågade oss om vi ville följa med och grilla i skogen idag. Självklart sa vi. Var lite osäkra på om det skulle gå med tanke på att det började regna, men som tur var så blev det uppehåll precis när vi skulle gå. Vi gick till ett litet ställe där det fanns bänkar och grill samt en massa kluriga banor för tjejerna att springa runt i. Nova och Alva trivs så bra tillsammans och de har verkligen roligt. Efter en stund så började det regna igen och vi beslöt oss för att gå hem innan vi blev allt för blöta och kalla.
 
Nu har vi alla badat och duschat och nu blir det söndagsmys för hela slanten!


Min förlossningsberättelse

Läste en förlossningberättelse i min barndomskompis blogg och då kom jag på att jag inte skrivit någon sen Noel föddes. Så jag tänkte göra det nu!
 
Onsdag 15/2-12
4 dagar över tiden
Kl. 01.00: känner jag första värken. Den var något diffus så jag var lite osäker på om det kunde vara en värk eller inte. Pierre sov och jag ville inte väcka honom. Jag laddade snabbt hem en värktimer och började klocka mina värkar. De kom med ca. 4-5 minuters mellanrum. Efter att jag klockat dom i ca. 1 timme så väcker jag Pierre och berättar att det förmodligen är något på G. Vi beslutar att ringa hit mamma så att hon kan passa Nova utifall vi var tvugna att åka in under natten.
 
Kl. 02.00: Kommer mamma hem till oss och vi sitter i köket och pratar en stund. Jag har regelbundna värkar och jag känner mig lite nervös. Med Nova så gick vattnet som en propp och 10 timmar senare var hon född, så det gick ganska fort. Jag tar beslutet att ringa in till förlossningen och de säger att vi kan komma in och kolla läget och är det inget på G så kunde vi få åka hem igen.
 
Kl. 03.05: Kommer vi in till förlossningen och där får vi komma in i ett undersökningsrum och de mäter hur ofta värkarna kommer. Jag hade 3 st värkar på 10 minuter och var öppen 4 cm, så de beslutar att lägga in oss.

Jag hade lite huvudvärk och var trött så jag fick alvedon och sen la vi oss för att sova en stund. Jag vaknar emellanåt av sammandragningar men lyckas sova till 06.00. De kommer in en barnmorska och mäter hjärtljuden på Noel och konstaterar att de slåt fint, ca 145 slag/minut.
 
Kl. 07.00: Kommer en ny barnmorska in och vi pratar en stund. Mina värkar hade stannat av lite, så vi beslutar att jag skulle upp och gå för att kanske få igång dem igen.
 
Så under hela förmiddagen och lunch så är vi uppe och går, går ner och äter lunch osv. Allt för att få igång värkarna. Jag hade inge ont alls under den här tiden och jag ville absolut inte åka hem utan jag ville ha barn nu. Tror att jag sa under hela förmiddagen att de skulle ta hål på hinnorna för då skulle det gå undan, men de ville avvakta tills nästa arbetslag skulle komma.
 
Kl. 14.33: Kommer det nya teamet och de känner hur öppen jag är och jag ligger på runt 5 cm då. Då beslutar de att de skulle ta hål på hinnorna.
 
Kl. 14.41: De tar hål på hinnorna och allt ser bra ut. Samtidigt sätter de på en CTG mätare på Noels huvud för att lättare kunna hålla koll på hur han mår.
 
Kl. 15.50: Så får jag värkstimulerande dropp, och då sätter värkarna igång tätare och de blir mer smärtsamma.
 
Runt kl 17 börjar de kännas ordentlig och jag får lustgas. Med Nova tog jag ingen smärtlindring förutom lustgas och jag ville prova med det igen.
 
Kl. 17.25: Så är smärtan så olidlig att jag bönar och ber om epidural. Det gjorde så fruktansvärt ont och lustgasen hjälpte mig ingenting. Barnmorskan säger att narkosläkaren skulle komma om ca. 10-15 minuter och då tänkte jag att jag aldrig kommer klara mig så länge. Efter en stund säger hon att "Nu har det gått 5 minuter!" Då brast det för mig. Jag hade värkar oavbrutet och hade så jäkla ont och det hade bara gått 5 minuter. Hur skulle jag stå ut i 10 minuter till?!?! Barnmorskan säger att hon måste lämna oss en stund och frågar om det går bra. Jag svara att det är okej. Jag ligger då på sidan och håller om Pierre och försöker samla mig för att orka ett tag till innan EDA:n kommer. Efter en stund så känner jag att jag måste krysta. Säger till Pierre att nu kommer bebisen och han svarar "Nej då, andas nu bara, snart får du smärtlindring." Jag säger igen att nu kommer verkligen bebisen och jag krystar än en gång. Då kommer ett gäng på 3 barnmorskor inspringandes. De hade hört mig, hur jag krystade. Så säger en utav dom, "Oj, här var det ett huvud..!".
 
Kl. 17.40: Efter två krystvärkar så kommer äntligen Noel! En frisk och pigg liten pojke. Han skriker och är alldeles varm. Jag får upp honom på mitt bröst och all smärta försvann. När jag såg honom så kände jag en så stark kärlek och jag kunde inte slita min blick ifrån honom. Både jag och Pierre satt och grät och höll om varandra. En fantastisk känsla! Helt underbart! Och jag hann inte ens få epiduralen.. !
 
 


Church Street

Ikväll har jag haft kvalitetstid med min älskade mamma och lillasyster. Vi gick ut och åt på Church Street. Visste först inte om vi skulle få bord då det var kö ända ut på vägen när vi kom dit. Men vi bestämde oss för att chansa och ca 30 minuter senare så hade vi fått bord. Vi alla valde att äta kyckling med ost och bacon + american dollar chips till. Åh gud så gott det var! Var så mysigt att bara umgås vi tre och prata en massa om allt möjligt. Vi alla tre har ju samma humor så det blev ett och annat skratt. Tack för en trevlig kväll älskade ni!
 
Nu ska jag krypa ner i soffan med min käre sambo och kika på film och dricka årets första glögg. Ha en trevlig kväll alla!


Bus i lådan

 
Idag är det äntligen lördag. Just nu har vi inga planer alls, men känner att vi vill hitta på något. Tist väder att vara ute i just nu så kanske en sväng ut till köpis och kika lite. Det brukar alltid fungera om man är lite lätt rastlös. Nova vill åka till leklandet, men jag tror att det kommer vara alldeles för mycket folk. Vi får se vad vi hittar på.
Vad har ni för er idag?
 


Nova säger

Pierre kommer hem från jobbet och Nova frågar:
"Pappa, har du haft bra på jobbet idag?"
 
Var så trött en morgon och Nova låg bredvid mig i sängen och bad mig starta TV:n så hon kunde kika på Barnkanalen. När jag gjort det så kliar hon mig på ryggen och säger:
"Mamma sov nu."
 
Noel sitter på golvet och leker med Nova. Jag berättar att jag måste gå på toaletten en snabbis, så säger Nova:
"Mamma, jag sitter här med lillkillen Noel jag!"
 
 
 


Julinspiration

Längtar verkligen till jul då man får börja julpynta här hemma. Vi har tidigare inte kört på den traditionella röda julpyntet utan lite mer åt det vita och naturliga hållet. Hittade dessa fina pynt på hannashantverk. Tycker det är så fint när man blandra in naturen med det vita och gröna. Vad tycker ni?


Det där med kläder

Jag tycker det är så rogivadne och roligt att vika barnens kläder. Vet inte varför. Kanske beror det på storleken och alla fina färger. Eller att de tillhör mina småtroll och att det gör det extra speciellt. Nån annan som känner likadant?
 
Idag hoppas jag att jag äntligen ska få hem barnens födelsetavlor som jag har beställt från Barntavlan. Har väntat i snart tre veckor då första tryckningen gav ett stort streck på en utav tavlorna. Så idag håller jag tummarna för att de ska komma hem hit. Blir nog att åka ut till Ikea och köpa mig ramar senare isf.
Nu sover Noel och Nova håller på att duka kalas i vardagsrummet.


Småbarnskaos

Vadå, jag har inte gjort nå!
 
När man har småbarn är det lätt att det kan bli lite kaos med leksaker överallt. Mer eller mindre..!
 
Idag ringde dom från dagis och sa att Nova knappt ätit och var ledsen. Så jag åkte och hämtade henne. Trodde hon hade feber men det visade ingenting på tempen. Nu är hon hur pigg som helst,
Imorse när jag lämnade henne så var det bara vikarier på hennes avdelning, ingen ordinarie personal var på plats. Jag tror att det är anledningen till att hon var ledsen och inte åt. Nova är en liten tjej som behöver sin trygghet på dagis och hon har svårt och jobbigt när det kommer andra människor som hon inte känner. Det går bra med vikarier om någon av de andra ordinarie är där men idag var det ju extremt. Stumpan!
 


Noel 9 månader

 
Idag blir prinsen 9 månader. 9 månader går man gravid och bara väntar och längtar och det känns som om tiden går hur sakta som helst. Men när dom väl är här springer tiden fram. Kan inte förstå att det är 9 månader sen Noel kom till oss, det känns som om vi haft honom här jämt. Världens gladaste kille som charmar alla!
8 tänder har han och han göra hela tiden framsteg med maten. Börjar acceptera den och känna att det faktiskt är ganska gott. Helst vill han fortfarande äta själv.
Han håller på att lära sig krypa för fullt och är som en virvelvind i sängen. Gåstolen är en riktig höjdare just nu, han bara skjuter fram i den här hemma och jagar Nova hela tiden.
Han sover 2ggr per dag och från 19-07.30 på natten med i snitt ett uppvak, så sömnen har blivit bättre på senaste tiden.
Han pratar och kan säga "mamama", paapaa och en massa andra konstiga ord. Frågar han var Nova eller pappa är så tittar han på dom, men frågar man honom var mamma är så förstår han inte riktigt. Snart så!
Härliga unge vad jag älskar dig!


Men nu då?!

Måste säga att Breaking Dawn part 2 är den bästa filmen i hela serien. Fy fasiken vad bra den var!

Är lite vemodigt också då det är den sista filmen... Tur man har DVD filmerna.



Busfrön


Inte lätt att ta bild på dessa små frön
 
Idag åkte jag ner på stan en sväng. Skulle hämta ut biobiljetterna till BD ikväll. Sen passade jag på att gå och kika lite efter några nya bodysar till Noel samt en pyjamas och trosor till Nova. En sak jag märkt är att när man börjar komma upp i storlek 80-86 på kläder så är det mer tröjor än bodys. Någonting jag stör mig på. Alla barn är ju olika stora och Noel är nog i den övre kurvan och han har allltid haft större storlek än för sin ålder. Nu när han börjar krypa och så så vill jag att han ska ha bodys eftersom det är lättare och smidigare för honom. Tröjor åker ju bara upp efter halva ryggen tycker jag, inte alls praktiskt. Är det någon mer som funderat på det här?
Tills slut så hittade jag bodysar till honom, bjuder på bild senare.
 
Nova och Pierre är på gympan och Noel sover så jag myser en stund i soffan, men snart är det dags att börja med maten, som består av tjockpannkaka. Mums vad gott!
 


Efter två strykningar



Finns ingen som du min prinsessa



Babysim it is

 
När Noel vaknade så åkte vi iväg på babysim. Det var jättemysigt! Grabbarna tror jag älskade det. Så fort vi kom in till poolen så sken Noel upp och log med hela ansiktet. Badälskarn! Det var ingen som höll i det utan vi fick klara oss lite själva, vilket jag tycker är ganska skönt. Skulle tro att det blir fler turer dit med grabbarna. Vi pratade även om att gå på barnsång nu i slutet på november. Linda hade läst på BVC att det skulle vara nån prova-på gång så vi tänkte försöka satsa på det. Så himla roligt att vi gör saker tillsammans.
När jag var hemma med Nova, vi bodde i Norrsundet första 6 månaderna med henne innan vi flyttade tillbaka till Gävle, så hade jag ingen att umgås med som jag har nu. Det var verkligen tråkigt. Så jag är så glad att vi är ett gäng tjejer och dessutom barndomskompisar som hittat varandra och att vi alla fick barn inom loppet av 2 veckor. Härligt!
 


Baddags

 
Idag gör vi ett nytt försök med att gå på babysim. Får se om det är inställt även idag. Jag är lite kluven på om det är bra för Noel att gå då han är lite snorig och hostig. Han är i övrigt pigg och har ingen feber men ändå vill jag inte att han ska bli mer förkyld eller kanske åka på nån annans sjukdom. Tycker sånt här är jättesvårt. Han skulle säkert orka att bada och han skulle tycka att det var jätteroligt, så vi får se. Just nu sover han så jag bestämmer mig när han vaknat. Hur brukar ni göra?
 


Projekt: Göra om garderob

I vår trapp ner till källaren så har vi en garderob som vi inte använder. Så nu tänkte jag att vi ska göra om den till en liten syhörna och kontor. Vi har rivit ut den och ska börja med att måla och lägga golv.



Fördelen med en bumbo

 
Till alla er som har småbarn eller vänta barn så kan jag starkt rekommendera Bumbo-stolen. Den är utmärkt nästan överallt. När jag är själv med två barn och ska laga mat så brukar jag ha Noel i bumbon bredvid mig. Han brukar även sitta i den när han leker med Nova. Ett bra tips!


Snart är den min



Kläder

Tänkte försöka sälja lite barnkläder som inte används längre. Så är ni intresserade eller känner ni någon som är så hör av er. :)



Leklandet

Det blev att vi tog en tur till leklandet. Som väntat var det jättemycket folk men det hade varit kalas idag så det var nog mer än vanligt. Nova lekte och stojade. Åkte rutschkana och cyklade. Noel satt i bebishörnan och kikade på andra bebisar. Han tränade också på att stå och hålla i sig i nätet.
Efter leklandet så åkte vi och köpte kebab och godis så nu lör vi lördagsmys här hemma. Trevlig lördag!



What to do

 
Idag är det lördag. Verkar få fint väder med sol och allt. Konstigt hur det är med vädret just nu. Igår var det 5 minus och idag är det 5 plus. Antingen så får snön komma nu och ligga kvar till februari eller så vill jag ha 25 grader varmt och sol.
Vi har inga direkta planer idag förutom att vi funderar på att åka till leklandet och leka lite. Hoppas det inte är allt för mycket folk bara. Vi är alla lite snoriga så sen blir det bara hem och lördagsmysa!


Hur var massagen då

Den var hur bra som helst. Så skönt det var! Gick på det nystartade företaget "Mira" på stan som min granne Terese har och lokalerna var jättemysiga. Ombonat och härligt, precis som det ska va'! Kändes ingenting i ryggen igår och imorse vaknade jag utan ryggont för första gången på länge. Härligt! Tror dock att jag måste komplettera med ett besök hos kiropraktorn då jag förmodligen har kotor som ligger i kläm. Men det kommer med all säkerhet blir fler besök till "Mira"! Prova ni också!



Min första

Jag har sytt min allra första mössa! Blev nöjd med resultatet trots att jag inte har kommit in i hur symaskinen fungerar. Jag älskar verkligen att sy, synd att det var flera år sedan sen sist. Ska försöka börja lite lätt nu så får vi se hur det går.



Gissa vad jag ska göra!



På väg till massören



Denna jädra hosta

Har fått sån hosta som inte vill ge med sig. Har hostat konstant sen igår. Det är en torrhosta som irriterar så in i bomben. Samtidigt har jag så ont i ryggen. Mycket klaga på mig nu! Min käre sambo har varit så snäll att boka i en massage åt mig, så imorgon förmiddag är det dags. Ska bli då skönt och jag hoppas det ger med sig i ryggen. Det tar hårt att bära runt på en 10-kilos prins.



Sova hela natten

Noel valde att sova från 19.00 till 07.30 imorse. Alltså hela natten! Annars brukar han vakna en till två ggr. Så skönt att få sova en hel natt utan att behöva gå upp. Känner mig ganska utvilad idag!



Blev det något bad då?

Nä! Det blev inget bad, för när vi kom dit så satt en lapp på dörren: "Inställt idag". Åh, något less man blir. Försökte att få Noel att sova så mycket som möjligt innan och somnade gjorde han men jag var tvungen att väcka honom efter ca 50 minuter för att vi skulle hinna. Så arg man blir när man kommer fram och det är inställt. Iaf så skulle vi få gratis vad nästa tisdag. Det är ju något iaf! Det hela slutade med att Nettan och Linda kom hem hit så grabbarna fick leks tillsammans. Alltid lika roligt!



Toatavlan fylls på

Nu börjar det fyllas på med klistermärken på toatavlan. Hon är så duktig min lilla Nova. Under dessa två veckor har hon kissat ner sig endast 1 gång. 1 gång!! Heja Nova!

Idag ska jag och Noel iväg och bada med Linda och Nettan och deras grabbar. Noel kommer älska det då bada är bland det roligaste han vet. Han kommer nog vara helt slut efteråt. Ska bli roligt att göra nå tillsammans igen efter lite frånvaro då Noel har varit snorig ett längre tag och haft jobbigt med tandsprickningar efter varandra.



Två små blå


Noel har verkligen klarblå ögon. Syns så himla tydligt på vissa bilder. Får se vad han slutligen kommer få för ögonfärg. Jag har blå ögon och Pierre har gröna. Nova har någon blandning mellan blåa och gröna ögon. Dom säger väl att det kan ändras upp till dom är 2 år har jag för mig. Men just nu är Noels ögon blå som havet!
 


Resultatet av klippningen

Såhär blev då resultatet. Har tyvärr ingen före-bild då jag knappt tar bilder på mig själv. Slängde i en färgning i håret igårkväll också. Jag är supernöjd!


Det går framåt

Noel har börjat krypa mer och mer den senaste veckan. När han väl börjat så går det ju fort sen. Har kryper hur fort som helst i våran säng men inte gärna på golvet. Är nog för att det inte gör lika ont att krypa i sängen som att krypa på golvet. Han har även börjat äta mer och mer och han dricker välling mer än ersättning, så det tar sig!
Idag kom BR-katalogen i brevlådan. Nova håller på att ringa in allt hon vill ha. Det slutar nog med att alla leksaker i katalogen är inringade. Hon säger att hon vill ha leksaker till julafton och när hon fyller år. Stumpan!
 
Idag var jag hos frissan och klippte mig. Äntligen! Sist jag klippte mig var den 11 februari i år. Dagen efter BF och bara 4 dagar innan Noel föddes. Så en klippning behövdes verkligen. Tog bort ca. 10cm och klippte upp det och tunnade ur. Så himla nöjd! Det var Lisa på Maggans salonger som gjorde ett fantastisk arbete. Gå till henne vettja!


Sötaste små saker


 
 
 
Tänk om man hade dessa leksaker när man var liten. Nova fick huset i födelsedagspresent och trädet av oss lite innan. Hon leker med det jämt. Jag skulle kunna sitta och leka med det i evigheter. Har alltid älskat små saker och små hus att pyssla med. Till jul får hon lite fler möbler och några fler djurfamiljer hade vi tänkt.
 
Vi var som sagt på Tennstopet och åt idag. Jag brukar alltid äta "Mixed Grill" men idag fick det blir "B&W" eftersom jag var så sugen på en god köttbit. Och gott var det! Tur att vi kom den tiden vi kom för efter ca. 20 minuter så bara rullade det in folk. Tennstopet är ju den enda restaurangen som är öppet från lunch på söndagar i den här staden, bortsett från snabbmatskedjorna förstås. En trevlig söndag!


Bussöndag

Söndag idag och vi har busat hela morgonen. Noel sover sin förmiddagslur just nu och vi andra sitter i soffan och kikar på "Fem myror är fler än fyra elefanter." Gud vad längesen man såg det och ändå kommer man ihåg så mycket. Ibland kan jag tycka att barnprogrammen från när jag var liten är bättre än de som är nu. Tur att dom sänder lite gamla barnprogram ibland.
 
Senare idag har vi tänkt gå ut och äta en sväng med Pierres pappa. Får se var vi äter nånstans. Kan bli Tennstopet! Ska bli mysigt iaf. Hoppas vi får finare väder så att solen kanske kan kika fram. Vad gör ni idag?


Lek i parken

Vi stannade och lekte lite i en lekpark idag. Nova älskar verkligen att gunga i den där gungan. Hon ville knappt åka hem trots att det var otroligt kallt ute. Nu är vi iaf hemma och tänkte ha lite lördagsmys. Vi är nog lite trötta och frusna hela högen. Blir att tända ljus, äta god mat och bara mysa tillsammans! Trevlig lördag alla!



Välkommen!

 
Provar blogga ett inlägg.
Ska försöka blogga här igen, så får se hur det går!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se