Årskrönika 2012 - Januari och Februari

Januari 2012 bestod av en hel del väntan på Noel, som var beräknad till 10 februari. Det blev lite kläder till Noel och till mig som var välbehövligt. Barnens morfar var så snäll och gjorde en säng till Noel som var hur fin som helst. Blev så glad när jag fick se den! Jag var även hemma då, då jag fick gå hem 2 månader tidigare från jobbet med graviditetspenning pga mitt tunga jobb.
Nova var inne i en målarperiod och hon målade och målade och målade. Lillfia!
Hon pratade jämt om bebis i magen och undrade när den skulle komma. Vi försökte förbereda henne så mycket som möjligt på alla förändringar som skulle ske. Hon var så duktig!
 
Februari var månaden som vi sett fram emot i 9 månader. 5 dagar över tiden, den 15 februari, föddes Noel. 51 cm lång och 3782 gram tung. Efter en väldigt bra förlossning, som ni kan läsa om här, var han äntligen hos oss och vi var världens lyckligaste tvåbarnsföräldrar. Efter en natt på BB så åkte vi hem till storasyster Nova som fick vara hos mormor under tiden vi var på BB. Nova var så stolt över Noel och hon satt som ett ljus i soffan när hon fick hålla honom för första gången. Det var ju han som legat i mammas mage, gud vad hon tyckte det var konstigt.
Helt fantastiskt att se Nova och Noel tillsammans för första gången! ♥
 
Noels födelse var ju den största händelsen i februari månad men jag fyllde även år, hela 27 år! Och fick mycket fint av både familj och vänner.
Vi firade även en hel del andra födelsedagar denna månad då de flesta i Pierres släkt fyller år då.
Ett händelserikt februari med andra ord!
 
 


Gott nytt år!!

Idag är då år 2012:s sista dag. Detta år har det hänt en hel del för oss. Vi blev tvåbarnsföräldrar den 15 februari då Nova äntligen fick sin lillebror Noel, vi åkte iväg till Turkiet i september och strax därefter köpte vi vår nya efterlängtade bil. Nova blev också hela 3 år! Tänkte att jag skulle göra någon form av "Året som gått" i bloggen. Vad tror ni om det?
 
Gott nytt år på er alla!!


Det var inget

Det var nog ingen magsjuka för Nova. Hon har varit som hon brukar hela dagen och lekt och busat fram och tillbaka. Skönt! Nu sitter vi i soffan och kikar på Avatar och äter gotta. Vad gör ni?
 
Imorgon är det ju nyårsafton och allt. Jag hänger inte riktigt med måste jag erkänna. Själva har vi absolut ingenting planerat utan vi blir nog bara hemma och har det mysigt. Käka god mat och bara vara. Vad har ni för planer?


Falskt alarm

Natten som var sov Nova hur bra som helst. Inga kräkningar eller liknande. Hon verkar må hur bra som helst och leker och stojar. Kanske hon ätit något konstigt? Verkar skumt iallafall. Vi får se hur dagen ter sig och om det blir värre, men hoppas verkligen inte det.


Magsjuka?

Ikväll kräktes Nova helt plötsligt. Från att ha varit hur pigg som helst till att kräkas ut allt som fanns i hennes lilla mage. Efteråt så var hon hur pigg som helst. Hoppas verkligen att det inte är vinterkräksjukan som kommit för att hälsa på. Pallar inte att se henne sådär och pallar inte att själv bli sjuk och inte orka med barnen. Tur att Pierre är hemma nu. Hoppas natten blir lugn och att hon får sova. Mammas lilla hjärta! <3



Ny säng på väg!

Idag var vi ut till Valbo och provade x antal sängar. Väldigt tröttsamt, hehe. Nu har vi beställt en som kommer inom 3 veckor. Ska bli skönt att få en ny säng då vår nuvarande säng sjunger på sista versen. Längtar!



Novas första gång

Idag var jag och Nova på bio tillsammans med Nettan och Alva. Vi såg "Lilla Anna och Långa Farbrorn". Den uppskattades verkligen. Trodde Nova skulle backa ur när vi skulle sätta oss i biosalen men hon satt som ett ljus hela filmen. Hon vill se filmen igen säger hon. Gobit!
Efter bion åt tjejerna korv på torget innan bussen gick hemåt igen. Mys!



Julbilder

Ja nu är ju julen snart över så jag tänkte bjuda på lite bilder från vår julafton.
Julklappsöppning på morgonen
Noel busar
Julgranen hos mormor, fullspäckat med klappar under
Nova träffar tomten
 
Det var några bilder från vårat julfirande. Jättemysigt har vi haft det! ♥
Igår så åkte vi ner till Uppsala för att fira med Pierres goa släkt. Det bjöds på mat och klappar + världens kanske godaste efterrätt som Carita gjorde. Bjuder på recept sen!
 
Hoppas er jul har varit lika härlig som våran!


By the way

Noel tog tre steg idag! 


23 december

BÄSTA JULMINNE

Varje jul har sina minnen med sig så det är svårt att säga bara ett enda. Men en sak som jag alltid ser fram emot sen vi fick barn är att se deras glada miner och lycka när de ser klapparna under granen. Nu är ju detta Noels första jul så jag vet inte hur han kommer reagera, förmodligen glad ;) Men Nova hon lyser upp som en sol och jag älskar verkligen när jag får se henne öppna klapparna och sedan krama tomten. Kärlek! <3

Nu blir det nog lite tunt med inlägg här i några dagar men följ mig gärna på instagram: marlenez
Där kommer det garanterat upp foton!
GOD JUL PÅ ER!



Ett steg

Idag tog Noel sitt allra första steg. Han ställde sig upp mot soffan och höll i sig med en hand. Jag sa åt honom att komma till mig och då släppte han taget och stod still en stund, sen tog han ett steg innan han ramlade på rumpan. Fråga mig om jag är stolt. JA!!!!! 
Får träna lite så går han snart. ;)
 


22 december

NÅGOT JAG ÄR BEROENDE AV

Ja du. Då måste jag väl säga "Coca cola". Kan inte vara utan det. Tycker själv att jag dricker för mycket och försöker dra ner på det, men jag kommer aldrig kunna sluta. ;) Mums!!
Men säger som jag alltid sagt: Jag dricker ingen alkohol och jag varken röker eller snusar. Då är väl inte lite cola så illa. ;)



Svenska hjältar

Varför utsätter jag mig själv för detta. Jag måste vara Sveriges mest blödigaste människa. Kan inte titta ens 2 minuter utan att gråta. Vilka fantastiska människor det finns i vårat land!



21 december

PERSON JAG ÄLSKAR

Förutom mina barn så är det självklart min älskade sambo Pierre!
Vi har snart varit tillsammans i 9 år. 9 fantastiska år! Åh vad jag älskar den här människan. Finns ingen gladare och positivare man, trots att han kan vara en riktig retsticka emellanåt. ;)
Nu är vi stolta föräldrar till våra två underbara barn och Pierre är en fantastisk pappa. Han är helmysig med barnen och går verkligen in i lekarna när de leker tillsammans.
Tack för att du finns! Älskar dig!



Bus och lek

Hittade en bild på mig och Nova. Åh så liten hon var! ♥
 
Idag åkte jag, Nova och Noel hem till min kusin Danne och hans goa fru Emma. Nova lekte med deras två söner, Casper och Elmer och som hon blev glad när jag sa att vi skulle åka dit. De lekte och tjoade och vi blev bjudna på goaste pannkakorna. Riktigt mysigt var det.
Båda barnen somnade som två stockar så fort vi kom hem så nu sitter jag här i soffan och kikar på "Böda Camping". Alltså, var hittar dom alla människor som är med i programmet? =)


Sista rycket

Idag går Nova sista dagen på dagis för i år. Hon kommer vara hemma i två veckor nu under julen. Hon vill verkligen inte gå på dagis just nu, är ledsen varje dag jag lämnar henne och det gör så ont i hjärtat. Men jag vet att hon har det bra där och att hon behöver leka med sina kompisar. Varje gång jag hämtar henne är hon hur glad som helst. Men nu ska hon få vara ledig i några dagar.
 
Vill tacka för alla bra tips jag fick om att försöka få Nova att sluta med napp. Vi började redan igår med att berätta att det är dags att sluta med napp på dagarna för att hon börjar bli så stor. Vi visste inte hur vi skulle göra först men bestämde att vi lovar henne att hon får åka till leksaksaffären och välja en leksak. Sen får vi se om det fungerar men jag hoppas det. Märker på en gång att hon leker på ett annat sätt när hon inte har nappen, samt att hon pratar mycket mer. Så nu håller vi tummarna för att hon snart är nappfri på dagarna först och främst så tar vi tag i att sluta med napp på kvällen efter jul.


20 december

VAD ÖNSKAR JAG MIG I JULKLAPP
 

Ett objektiv och en symaskin skulle inte vara helt fel att få!


Det bästa som finns! Älskade du!



Tips mottages!

    
Min älskade lilla tjej är en riktig nappfia! Hon vill helst ha nappen i munnen hela tiden. På dagis är hon utan men så fort jag hämtar henne så frågar hon efter nappen och hennes snutte. Vi har försökt att sluta med napp några ggr men hon är inte riktigt redo.
Därför frågar jag nu om någon av er har något bra tips på hur man kan sluta med napp på bästa sätt?
Hur har ni gjort?


19 december

                                            
BERÄTTA OM EN VÄN SOM BOR LÅNGT BORT
Jag har mina vänner, som jag mest umgås med, här i stan. Mina vänner från skoltiden är däremot utspridda till olika städer runt om i Sverige. Hoppas vi alla kan samlas nån gång och bara umgås.
Det var alltför längesen!


Just the two of us

   
Älskar verkligen denna bild! Syskonen bus!

Att få syskon har varit en stor omställning för Nova. Tänk dig själv! Du har haft mamma och pappa helt för dig själv i nästan 2.5 år och helt plötsligt kommer det en liten bebis och tar nästan all tid. Första tiden tror jag nog att det var jag som tyckte det var jobbigast. Från att ha varit hemma med Nova själv, vi gjorde det vi ville, när vi ville, jag kunde leka med henne i timmar, engagera mig i bara henne, till att knappt ha någon tid alls till bara henne. Tiden efter Noels födelse var jobbig då jag kämpade med amningen (vilket är en historia för sig som jag kan berätta om senare), som tog all tid. Jag satt i soffan med Noel och gjorde allt för att ha Nova nära, läste böcker, kliade henne på ryggen, kramades, allt detta medan jag ammade. Den tiden var jobbig, att inte hinna med och jag kände att jag svek henne. Pierre fick ta över nästan allt som hade med Nova att göra och hon accepterade det, älskade unge!
Nu, 10 månader senare, tänker jag tillbaka på första tiden och förundras över hur bra allt gick, det som då kändes så tungt. Nova har varit fantastisk med Noel ända från början. Hon har tagit honom till sig och accepterat att han nu också tillhör oss. Hon säger ofta att hon älskar Noel och hon kramas och pussas med honom varje dag. Noel älskar verkligen sin storasyster, han lyser upp som en sol varje gång han ser henne. Att få syskon är nog det bästa Nova varit med om! ♥♥♥


18 december

  
EN PLATS JAG VILL BESÖKA
Det finns otroligt många platser jag vill besöka men New York står ganska högt på listan. Har alltid varit fascinerad av den staden och jag hoppas att jag tar dit nån gång!
 
 
 


Det där med julklappar

            
Jag har alltid älskat att ge bort saker. Främst till nära och kära. Till barnen kan det bli en himla massa presenter ibland. Nu inför denna jul har vi försökt satt en budget på hur mycket som ska gå till julklappar. Tycker det fungerar bra. Nova har ju nyss fyllt år och då fick hon så otroligt många presenter att hon knappt har någon plats kvar på rummet för nya, så vi har satsat på saker som hon behöver och sånt hon verkligen verkligen vill ha. Noel å andra sidan är ju så liten än så det han behöver är ju främst kläder då han växer så det knakar.
Hur gör ni som har barn? Vad har ni för budget? Lika många paket till alla barn? Är nyfiken!
 
 


Mitt älskade kök

       
       
       
Är det något jag tycker om hemma hos oss så är det vårat kök.
Älskar verkligen att gå in där, tända massa ljus och bara njuta och känna lugnet.
♥♥♥
 
 


17 december

       
EN PERFEKT DAG
Eller en vanlig dag hos oss!
 
Kl 8: Vaknar barnen och vi myser en stund i sängen och kikar på "Barnkanalen". Vi går upp lite tidigare dom dagar Nova ska på dagis.
9-11: Äter vi frukost, samt tidig lunch för Noel innan hans sovlur vid 11 + även en massa bus
11-12.30 Har vi mamma-pappa-Novamys där vi leker tillsammans, går ut i snön, pysslar inne, bygger koja, äter lunch, målar och ritar.
12.30-15.30 Brukar vi oftast handla, om vi måste det. Äter mellis, är ute eller inne och leker
15.30 Sover Noel sin andra lur
16.30 Äter vi middag
17.00-19.00 Lek och bus innan det är dags för barnen att sova.
19.00-00.00 Är det kvalitetstid för mamman och pappan
 
Nånstans där emellan så dammsuger jag, hänger tvätt, städar, gosar med katterna, planerar matlista osv
 


Om ni vill!

      
Vill ni får ni gärna följa mig på bloglovin´. Då är det bara att klicka på den rosa ikonen i menyn och följ instruktionerna. Jag har även instagram, så lägg till mig där: marlenez


15 och 16 december

FAVORITBOK
 
Jag har läst tonvis av böcker och det är en av mina största intressen, men jag hinner inte med det så mycket nu när vi har två småbarn. Hoppas kunna ta tag i det snart igen!
Bästa boken måste ändå vara Jean M. Auels böcker om Ayla - Grottbjörnens Folk. Den finns i 5 böcker och är så himla bra att jag just nu känner för att läsa om dessa. =)
 
HUR JAG VAR NÄR JAG VAR LITEN
Jag har tyvärr inga bilder just nu då alla bilder på mig som liten ligger hos min mamma.
Jag tror jag var väldigt snäll och blyg av mig. Var nog väldigt mammig. Mamma har berättat att jag alltid har varit väldigt lättsam, ända sen jag föddes. Sov hela nätter från nästan nyfödd och var väldigt snäll som bebis och barn. Kan nog bara hålla med!
 


Noel 10 månader

Idag blir Noel hela 10 månader. Kan inte fatta att det går så fort! 
Nu kryper han för fullt och ställer sig upp mot allt han kan. Han börjar få bra balans och sätter sig på rumpan när det blir lite vingligt. Han klappar händerna varje gång vi sjunger "Klappa händerna när du är riktigt glad..." Han säger mamma, pappa, dää, och kikar på olika saker när man frågar honom.
I ett tidigare inlägg skrev jag hur bra han blivit på att äta, lilla matvraket. Sover gör han fortfarande 2ggr om dagen men jag tror han är på gränsen till att börja sova 1ggn då han är svårsövd på eftermiddagsluren. 
Snart firar Noel sin första jul och julgranen älskar han. Han pillar på kulorna och känner på barren. Snart får han öppna sina allra första julklappar!
Älskat dig min prins!!!!!


14 december

ETT FOTOGRAFI

Detta foto tog Pierre på mig och Nova när Nova var ca 5 timmar gammal. Trött med otroligt stolt nybliven mamma. Bästa känslan ever!!



Vem vill gå ut idag?!

Alltså hur kallt får det vara!? Idag går jag inte utanför dörren om det inte blir lite varmare.
 
Vad gör vi då istället? Jo vi tar en gammal överbliven kartong och gör ett litet hus av det till Nova. Med gardiner, klocka, egen dörr, egen brevlåda och allt annat som hör därtill.
Jag tycker faktiskt det är otroligt roligt att bygga sådana här saker. Använda fantasin och bara skapa. Jag har alltid, ända sen jag var liten, älskat att bygga kojor och pysslat med både det ena och det andra. Tror faktiskt att Nova är likadan. Funderar lite på att försöka måla huset i nån fin färg, skulle göra stor skillnad. Jag går verkligen all in för detta. Lite fönsterluckor och ringklocka? Aja.. får spåna vidare.


Från matvägran till matvrak

Som jag nämnt tidigare så har ju Noel inte varit så förtjust i mat. Han har knappt velat bli matad och mängden han fått i sig har varit minimal. Fram till nu. Ja eller för någon vecka sen. Han vägrar fortfarande bli matad men äter själv och han brukar få i sig rejält med mat. Han äter allt som serveras och mackor med smör är bland det godaste han vet. Han brukar trycka i sig en och en halv smörgås ibland. Så skönt att han börjat äta ordentligt nu när vi helt lagt av med ersättning och istället börjat med välling + mat då förstås.
 


Finaste armbanden

Novas fina armband!
 
Idag är det då lucia och det firas på dagis. Nova var pepparkaksgumma och hon var så söt. Först ville hon inte vara med i luciatåget men det gick bra till slut. Åh va söt alla barn var när dom kom i tåget, det fanns både tomtar, pepparkakor, lucior, stjärngossar. Efterår bjöds det på lussebullar, pepparkakor och varm glögg samt saft. Så himla mysigt! Synd bara att Pierre inte kunde komma, var massor att göra på jobbet.
Nova ville inte stanna kvar på dagis så hon följde med mig och Noel hem igen och nu sitter vi och myser i soffan.
 


12 och 13 december

Igår var jag så trött att jag inte orkade blogga. Gårdagens ämne var NÅGON JAG SAKNAR, och jag har nog alla i min närhet så just nu är det ingen jag saknar.
 
Dagens ämne är MIN FAVORITSAK I HEMMET
Jag har många saker jag tycker om här hemma. Min säng, vårat kök, badkaret, hallen osv osv. Så jag kan inte riktigt säga en sak som är just min favorit.


11 december

FRAMTIDSDRÖMMAR

Mina drömmar för framtiden är att jag ska bli klar i skolan. Göra klart de tentor som jag har kvar, skriva uppsatsen och ta examen. Det är mitt första mål.
Sen ska jag hitta ett jobb som jag trivs med och helst då inom ekonomi.

Andra drömmar jag har är att få resa till Thailand med Pierre och barnen och bara njuta och upptäcka saker tillsammans.
Vill även åka till New York, Rom, Prag, Los Angeles.. mm.

Jag har så många drömmar att jag inte kan skriva alla.



Ord kan inte beskriva min kärlek till dessa små pepparkakor!



10 december

VAD JAG HAR I MIN VÄSKA

Räknas skötväska?
För den är min väska just nu och innehåller främst blöjor, lite ombyteskläder till barnen, lite välling och annat smått och gott som alltid kan vara till hands. Typ salva, tvättlappar, skötskydd, tops, russin mm och nånstans under allt detta ligger då min plånbok och bilnycklarna har jag i jackfickan, av praktiska skäl!



Härliga ni!

 
18 minus stod temperaturen på idag. Det börjar bli så kallt nu, knappt att man vill gå ut. Allra minst ta ut Noel som inte är så rörlig just nu. Nova busar ju och åker pulka så hon håller värmen en stund iaf. Får hoppas att temperaturen sjunker lite snart.
Jag och Nova tog oss trots kylan till affären idag. Vi storhandlade lite och just nu står Pierre och lagar en slottsstek. Ska bli så himla gott!
 
Appropå affären. Nova vill alltid ha en sån där liten kundvagn som är för barn och det får hon. Hon älskar verkligen att dra runt på den och fylla den med varor. Men ibland kan jag bli lite less på människor som ser att hon kommer (vagnen är väldigt svår att styra) och så går dom bara. Det spelar liksom ingen roll om hon står mitt i vägen, de kör bara på. Allt går ju så mycket mer långsamt för Nova och hon är väldigt duktig att flytta sig när det kommer människor och när hon känner att hon står lite i vägen, men ändå. Det har hänt flera gånger att jag behövt säga till eller visa min onda blick till människor som bara svischar fram. Jag förstår om de ibland kan vara stressade eller bara på dåligt humör, men det är väl inte Novas fel, eller?? Nån mer som varit med om samma sak?


9 december

MIN FAVORITLÅT
 
Det här blir svårt då jag har massor av låtar som är mina favoriter, men här är några:
 
Linkin Park - Jag är ett stort fan av Linkin Park så alla deras låtar är ju bra
 
30 seconds to Mars - The Kill, Kings and Queens, From Yesterday
 
One Republic - All the right moves
 
Maroon 5 - One more night
 
SHM - Don´t you worry child, Greyhound
 
Rihanna - Det mesta med henne
 
Sen finns det ju som sagt många fler låtar!
 
 
 


8 december

MITT FAVORITPLAGG
 
Det måste vara mina älskade jeans från Carlings. Har samma modell men i 4 olika färger. Kan verkligen inte vara utan dom!


Att jämföra barn

 
Idag läste jag i Jennys blogg det här om att jämföra barn. Hon skrev om att några som hon träffat hade påpekat om hennes sons storlek och vikt och hur hon tyckte det var konstigt hur folk kan kommentera sådana saker.

När Nova var liten så var hon inte så värst stor och när hon var 1 år vägde hon 9.5kg. Noel däremot är snart 10 månader och väger ca 11kg. Alla barn är olika, och tur är väl det. Vi har alla olika gener och kan inte jämföra våra barn med andras barn. Det spelar liksom ingen roll vem som kryper först, eller vem som sitter tidigast. Det spelar heller ingen roll vem som äter mest eller vem som fått flest tänder. Vem som pratar först eller vem som går först. Allt detta spelar ingen roll. Ett barn kan ha kolik och skrika nätterna igenom, medan det andra barnet kan sova 8 timmar i sträck utan minsta knyst. Allt det där spelar ingen roll!
Jag kan gott säga att mina barn är olika på många sätt (som tur är!) och huvudsaken är väl att de växer som de ska, äter som det ska, utvecklas som de ska... alltså i sin egen takt!
 
Sluta jämföra hela tiden, ta vara på tiden istället och njut, för det ska jag! PUNKT.


7 december

FAVORITFOTOGRAFI
 
 
Jag har många fotografier som är mina favortier men denna bild slår många.
Den togs allra första dagen på vår 7 veckor långa resa i Thailand. Vi var ensamma på sanddynorna utanför Ao Nang och vi hade det helt underbart. Det var början på en fantastisk resa tillsammans med mannen jag älskar och 6 år senare sitter vi här med hus, barn och allt som hör därtill.
♥♥♥


What a day!

 
Mina små busisar!
 
Snön bara yr utanför fönstret. Drar mig verkligen för att gå ut. Pierre har precis åkt till jobbet och jag vill inte gärna gå ut med två busfrön, eller ens åka till affären. Får bli att vi blir inne..
Idag kommer mamma hit och ska passa barnen medan jag går på jobbets julfest. Eller fest och fest, blir lite middag och underhållning. Sen efter det ska jag hem och plugga och plugga och plugga.
 


6 december

BLOGGAR JAG LÄSER
 
Jag läser så otroligt många bloggar att det skulle ta ett bra tag för mig att skriva detta inlägg. Men de bloggar som jag kollar allra oftast är:
 
Sarah - Min goa Sarah skriver om sin vardag som gravid och allt som händer i hennes och hennes mans tuffa kamp mot cancern. ♥
 
Jennifer - Min älskade lillasyster skriver om hennes vardag ♥
 
Nettan - En gammal barndomskompis som jag fått kontakten med igen. Så himla roligt! Våra barn är lika gamla.
 
Emma - Vi var som ler och långhalm i gymnasiet och hade det jätteroligt! Tyvärr flyttade hon och vi kom ifrån varandra. Nu väntar hon sitt första barn och jag följer det med spänning!
 
Det var några av mina bloggar som jag läser..! Vill ni så kan jag göra en längre lista senare!


5 december

FÖR ETT ÅR SEDAN

Då var man tjock med Noel i magen. Hade bara några dagar kvar att jobba innan jag skulle gå på graviditetspenning. Tyckte tiden gick så sakta.
Planerade inför Novas första lucia och bakade lussebullar så det stod härliga till.
Var på julklappsjakt och flängde runt hit och dit.
Umgicks med min familj och mina vänner.

Ja jag var nog ganska lika son person då som nu, förutom magen då förstås! ;)



4 december

PERSON JAG BEUNDRAR

Jag beundrar många i min närhet, min sambo, mina barn, mina vänner. Men en person som jag är så stolt över är min älskade mamma.
Mamma betyder allt för mig och jag är så glad att hon är just min mamma.
Anledningen till att jag beundrar henne är att hon alltid ställer upp, oavsett. Hon finns alltid där när jag behöver henne. Hon ger goda råd och hon har lärt mig otroligt mycket om hur det är att vara en bra människa. Känner att jag har en stark grund att stå på, att jag är stark som person, tack vare henne. Hon hjälper mig/oss med barnen även om hon slitit på jobbet dag som kväll. Hon är den människa som jag alltid kommer att hysa stor respekt för och jag älskar henne så otroligt mycket!
Älskade mamma!
 


Kvällsplugg

För er som inte vet så läser jag ekonomprogrammet på högskolan här i stan. Men med två barn födda under studietiden har jag halkat efter en del. Alla kurser är klara, som tur är, men har några tentor kvar att göra. Så nu har jag tagit tag i mitt pluggande innan jag blir allt för slö (vilket man lätt kan bli när man går hemma). Tenta om två veckor. Wish me luck!



3 december

OM MIN BÄSTA VÄN
 
 
Min närmsta och bästa vän är Sarah. Vi har känt varandra sen högstadiet, tidigt gymnasium. Bilden ovan är från när vi var iväg till cypern sommaren 2008, det var en härlig resa. Mycket har hänt sen dess och vi har gått igenom/går igenom svårigheter och lycka tillsammans. Sarah är en person som alltid får mig på bra humör. Hon har en stark personlighet som jag beundrar, och för att inte tala om hennes styrka. Utan Sarah skulle jag känna mig tom. Trots att vi inte hörs varje dag så vet jag att hon alltid finns där, oavsett vad som händer och jag kommer alltid att finnas där för henne. Älskar dig gumman!!! ♥


2 december

STADEN JAG BOR I

Staden jag bor är Gävle, är född och uppvuxen här. Gävle är ju mest känd som staden med julbocken och Brynäs hockeylag också, men även gevalia är en annan stor gävleikon.
Jag gillar Gävle då det är en lagomt stor stad och ligger nära havet. Är glad att mina barn får växa upp här och inte i nån stressig storstad.

Jag trivs bra här!!



1 december

OM MIG SJÄLV

Mitt namn är Marléne och är 27 år gammal. Bor i Gävle med min sambo Pierre och våra två underbara barn Nova och Noel.

Jag älskar allt som har med inredning att göra, pyssla och greja hemma. Umgås med vänner och familj och framförallt vara med mina barn. Nu när julen är nära så njuter jag av mörkret och tända ljus.
Musik är ett stort intresse och jag har spelat piano sen jag var 9 år, så det har blivit några år. Synd att jag inte har lika mycket tid att spela nu som jag hade förr.
Att sy är ett intresse som jag alltid har haft, mer eller mindre. Längtade till syslöjdslektionerna när jag gick i skolan och har precis införskaffat mig min andra symaskin.

Lite info om mig!



Decemberlista

Sarah hade denna idé på sin blogg och jag brukar aldrig följa listor såhär men tänkte att jag kunde prova den här!

1. Berätta om dig själv.
2. Berätta om staden som du bor i.
3. Berätta om din bästa vän.
4. Berätta om en person som du beundrar.
5. Berätta om vem du var för ett år sedan.
6. Berätta om bloggarna du läser.
7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.
8. Berätta om ett av dina favoritplagg.
9. Berätta om en av dina favoritlåtar.
10. Berätta om vad som finns i din väska.
11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.
12. Berätta om någon som du saknar.
13. Berätta om din favoritsak i ditt hem.
14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.
15. Berätta om en av dina favoritböcker.
16. Berätta om hur du var när du var liten.
17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.
18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.
19. Berätta om en vän som bor långt bort.
20. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21. Berätta om någon som du älskar.
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om ditt bästa julminne.
24. Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se