Nu får det vara nog!

Som ni förstått så har jag berättat en del om Noel och hans förbaskade tänder som håller på att bråka. Vi märkte först att en tand trängt fram och igår såg vi även en andra tand. Han har haft diarréer i snart en vecka och kräkts tre ggr under 4 dagar. Är så konfunderad på vad detta beror på. Är det tänderna eller magsjuka eller någon kombo av båda. Pratade med 1177 och sköterskan var helt säker på tandsprickning och det har vi också trott + att två tänder trängt fram. Varken jag, P eller Nova känner av någon magsjuka så imorgon ska vi ner till HC så får dom kika på Noel. Är så rädd att han blir uttorkad trots att han äter välling, dricker vatten och bajsar och kissar. Han har fått vätskeersättning.
Mår så dåligt av att se honom må såhär! <3
 
Någon av er med erfarenheter om sånt här?


Postat av: Sarah

Men gumman <3
Hoppas ni får bra svar på HC idag. Man ska ju inte behöva ha det så där. Lillgubben <3

Postat av: Frida - Vita villan

Hoppas ni kan få svar på vad det är.
När det gäller min dotter så tror jag inte längre på tänder. Hon började vara lös i magen redan i början av året o jag trodde då att det var tänder på g.
Nu för två veckor sen var hon extremt lös i magen och vi hade henne hemma eftersom hon var så röd i rumpan och dagis trodde hon var magsjuk. Hon har hela tiden varit som vanligt, pigg glad och ätit som vanligt.
Nu är det mycket bättre, men inte helt bra.

Hoppas det blir bättre med Noel snart!
Kram

2013-02-04 @ 11:52:13
URL: http://fridsingen.blogspot.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se