Det där med julklappar

            
Jag har alltid älskat att ge bort saker. Främst till nära och kära. Till barnen kan det bli en himla massa presenter ibland. Nu inför denna jul har vi försökt satt en budget på hur mycket som ska gå till julklappar. Tycker det fungerar bra. Nova har ju nyss fyllt år och då fick hon så otroligt många presenter att hon knappt har någon plats kvar på rummet för nya, så vi har satsat på saker som hon behöver och sånt hon verkligen verkligen vill ha. Noel å andra sidan är ju så liten än så det han behöver är ju främst kläder då han växer så det knakar.
Hur gör ni som har barn? Vad har ni för budget? Lika många paket till alla barn? Är nyfiken!
 
 


Postat av: Yohannas.se

Har inte satt nån budget i siffror, men jag vill verkligen inte att det ska bli för mkt paket. Det kanske låter konstigt, men då vet hon ändå inte vad hon ska leka med - och ofta har folk förmågan att köpa helt "udda" saker som inte hitar någon plats eller någon funktion i längden.. jättesvårt.. Å det gör det OMÖJLIGT å skapa ordning i rummet - gaaaaaah!! hahaha... jaja, vi får se hur det bli i år..

2012-12-17 @ 21:48:26
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Nettan

Vi försöker hålla ned lite på paketen. De får så mycket av alla andra så att det räcker. Köper mer sånt som de behöver och kläder och så. Men självklart blir det ett antal paket var. :)


Svar: Det var min första tanke också att det var en vagel. Men kan inte se något speciellt och hon har ju inte suttit i drag eller så. När hon åker skoter så har hon ju glasögon. Fast iofs kanske de kan komma av någon annan anledning. Är Nova röd i ögat ibland också? Alva var riktigt röd i morse så min första tanke var ju ögoninflammation men eftersom de inte kladdar något så är det ju inte det heller. Blir det inte bättre så får man väl åka till HC och höra vad de säger...

2012-12-18 @ 00:44:49
URL: http://www.ornblom.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se