Härliga ni!

 
18 minus stod temperaturen på idag. Det börjar bli så kallt nu, knappt att man vill gå ut. Allra minst ta ut Noel som inte är så rörlig just nu. Nova busar ju och åker pulka så hon håller värmen en stund iaf. Får hoppas att temperaturen sjunker lite snart.
Jag och Nova tog oss trots kylan till affären idag. Vi storhandlade lite och just nu står Pierre och lagar en slottsstek. Ska bli så himla gott!
 
Appropå affären. Nova vill alltid ha en sån där liten kundvagn som är för barn och det får hon. Hon älskar verkligen att dra runt på den och fylla den med varor. Men ibland kan jag bli lite less på människor som ser att hon kommer (vagnen är väldigt svår att styra) och så går dom bara. Det spelar liksom ingen roll om hon står mitt i vägen, de kör bara på. Allt går ju så mycket mer långsamt för Nova och hon är väldigt duktig att flytta sig när det kommer människor och när hon känner att hon står lite i vägen, men ändå. Det har hänt flera gånger att jag behövt säga till eller visa min onda blick till människor som bara svischar fram. Jag förstår om de ibland kan vara stressade eller bara på dåligt humör, men det är väl inte Novas fel, eller?? Nån mer som varit med om samma sak?



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se