Tips mottages!

    
Min älskade lilla tjej är en riktig nappfia! Hon vill helst ha nappen i munnen hela tiden. På dagis är hon utan men så fort jag hämtar henne så frågar hon efter nappen och hennes snutte. Vi har försökt att sluta med napp några ggr men hon är inte riktigt redo.
Därför frågar jag nu om någon av er har något bra tips på hur man kan sluta med napp på bästa sätt?
Hur har ni gjort?


Postat av: Emma

Bestäm ett datum rätt långt fram i tiden och låt henne vara med o välja vem hon vill ge dem till.. våra valde tomtenissarna. Prata mycket med henne om det så att hon är väl förberedd om det..sedan är det bara att köra.. :).

2012-12-19 @ 18:00:02
Postat av: Nettan

Gud vad svårt. Är så glad att jag slipper allt sånt där. :)
Ni ska nog vara glada att inte Noel har. Annars hade det nog blivit ännu svårare.

Jag läste någonstans, säkert på någons blogg, att de sa till sitt barn att tex. när man fyller 3 år (man kan ju säga vid jul, påsk eller vad man vill) börjar nappar smaka illa. Sen doppade de nappen i något (kommer inte ihåg vad men något ofarligt) och sen när barnet fick testa så smakade ju den illa. Sen ville han/hon inte ha nappen något mer. Det fungerade för dem. Sen vet inte jag om det är rätt eller fel att göra så.
Lycka till!

Kram

Svar: Tack för tipset gumman!Vi har beslutat att hon ska få åka till leksaksaffären och välja en leksak. Får se hur det går! ;)

Jag det är skönt att Noel inte har napp faktiskt. hehe
Marléne - tvåbarnsmamma <3

2012-12-19 @ 21:21:54
URL: http://www.ornblom.blogg.se
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Jätte svårt. Ebba var precis lika! Vid tre års ålder efter vi va hos tandläkaren som påpekade vi skulle sluta så slutade vi tvärt med napp dagtid och somnades utan. Trots 8 månader utan så tjatade hon om den om kvällarna. Nu sen två veckor tillbaka så sover hon även utan napp om hon vaknar om natten. Men som sagt hon vaknar o fråga o ofta. Att muta med paket osv funkade INTE för oss.

2012-12-20 @ 09:18:13
URL: http://www.emmgus.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se